Türk Telekom'un rakibi İtalyan ekibi Trento

Türk Telekom, BTK EuroCup'ın 14. hafta karşılaşmasında evinde İtalya'nın Dolomiti Energia Trento takımı ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom'un rakibi İtalyan ekibi Trento

BTK EuroCup B grubunda mücadele eden Ankara ekibi Türk Telekom sahaya çıkıyor. Türkiye ve Ankara basketbolunu BTK EuroCup'ta temsil eden Türk Telekom 14. hafta mücadelesinde evinde İtalya'nın Dolomiti Energia Trento takımını ağırlayacak. Ankara Spor Salonu'nda oynanacak mücadele 10 Ocak Çarşamba (Yarın) saat 20.00'de başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

TÜRK TELEKOM AVRUPA'DA MORAL ARIYOR

Bu sezon hem Avrupa'da hem ligde beklenilenin gerisinde bir performans sergileyen başkent ekibi galibiyet arıyor. Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı son 4 karşılaşmada sahadan mağlubiyetle ayrılan Ankara ekibi Türk Telekom, Avrupa'da galip gelip ligdeki mağlubiyetleri unutmak istiyor.

BAŞKENT EKİBİ SON 4 MAÇTA 3 GALİBİYET ALDI

BTK EuroCup 2023 - 24 sezonu B Grubu'nda oynadığı 13 karşılaşmada 4 galibiyet ve 9 mağlubiyet alan Türk Telekom topladığı 17 puan ile sonuncunun bir basamak üzerinde 9. sırada bulunuyor. Ankara ekibi, BTK EuroCup'ta aldığı bu 4 galibiyetin 3'ünü son 4 karşılaşmada aldı ve çıkışa geçti. Başkent ekibi Avrupa'da ortaya kodyuğu yükselen grafiğini devam ettirmek ve moral bulmak istiyor.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

Türk Telekom, Dolomiti Energia Trento maçının biletleri satışa çıktığını duyururken misafir takım taraftarlarının salona alınmayacağı kaydedildi. 203, 204, 205, 216 numaralı tribünler 100 liradan, 219 tribün (Öğrenci üst) 80 lira, 118 ve 119 numaralı tribün 130 liradan satışa çıkarıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER