Türk Telekom'un rakibi Çağdaş Bodrumspor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Ankara ekibi Türk Telekom deplasmanda Çağdaş Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom'un rakibi Çağdaş Bodrumspor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 18. hafta heyecanı 27, 28 ve 29 Ocak'ta oynanacak maçlarla tamamlanacak. Haftanın açılışında bugün 8 takım takım parkeye çıkacak ve 4 kıra kırana maç oynanacak.

Ankara ekibi Türk Telekom ise 28 Ocak Pazar (Yarın) parkede olacak. Günün açılış karşılaşmasında Türk Telekom deplasmanda Muğla ekibi Çağdaş Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. GSB Bodrum Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 15.30'da başlayacak.

TÜRK TELEKOM LİGDEKİ KÖTÜ GİDİŞİNE SON VERMEK İSTİYOR

Başkent ekibi Türk Telekom son dönemde Avrupa iyi bir performans ortaya koysada aynı durum lig içi geçerli değil. Türk Telekom ligde oynadığı 17 maçta 7 galibiyet ve 10 mağlubiyet aldı. Bu mağlubiyetin 5'ini Ankara ekibi oynadığı son 6 maç da aldı ve play - off hattının gerisinde 11. sırada kaldı. Türk Telekom deplasmanda Çağdaş Bodrumspor'u mağlup ederek üzerindeki karabulutları dağıtmak ve çıkışa geçmek istiyor.

Selçuk Ernak'ın öğrencileri sahaya mutlak galibiyet için çıkacağı Çağdaş Bodrumspor maçında yalnızca skoru değil oyunu da almak ve hücüm ile savunmada iyi bir performans ortaya koymayı amaçlıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER