Türk Telekom'un ligdeki düşüşü devam ediyor

Ligde umduğu sonuçları alamayan Ankara ekibi Türk Telekom son maçta Pınar Karşıyaka'ya evinde 81-70 mağlup oldu ve play - off potasından uzak kaldı.

Türk Telekom'un ligdeki düşüşü devam ediyor

Ankara basketbolunun önemli temsilcisi Türk Telekom, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Basketbol BTK Avrupa Kupası (BTK EuroCup) B Grubu'ndaki mücadelesini sürdürüyor. Ankara ekibi hem lige hem de Avrupa kupasına iyi bir giriş yapamadı. Fakat Türk Telekom son haftalarda gösterdiği performans ile BTK Eurocup'ta aldığı seri galibiyetler ile yükselişe geçti. Avrupa'da yaşanan toparlanma süreci aynı şekilde lige yansımadı ve Ankara ekibi üst üste aldığı mağlubiyetler ile play-off potasının uzağında kaldı.

TELEKOM, LİGDE SON OLARAK PINAR KARŞIYAKA'YA KAYBETTİ

Türkiye Sigporta Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında Türk Telekom evinde İzmir ekibi Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Ankara Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Türk Telekom zorlu rakibine evinde 81-70 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk periyodunda iki takımında iyi savunma yaptı. Ankara ekibi 12 sayı bulurken Pınar Karşıyaka ise 13 sayı attı ve periyodu 1 sayılık üstünlük ile tamamladı. İkinci periyoda geçildiğinde İzmir temsilcisi iyi savunmasını sürdürüken aynı performansı Türk Telekom gösteremedi ve ikinci periyot 20-13 ilk yarıda 33-25 Pınar Karşıyaka üstünlüğü ile geçildi.

Mücadelenin üçüncü periyodunda iki takımında hücum performansının iyi olduğu bir bölüm izleyen basketbolseverler tam 43 sayı gördü. Bu periyottada 1 sayı da olsa üstünlük 22-21'lik skorla Karşıyaka'nın elindeydi. Final periyodunda da maçı çevirmek için mücadele etsede Telekom dördüncü periyodu 27-23 maçı da 81-70 kaybetti.

SON 6 MAÇTA 4. MAĞLUBİYET

Türk Telekom, Pınar Karşıyaka aldığı mağlubiyetin ardından son 6 maçtaki 4. mağlubiyetini aldı ve 19. maçlar sonunda 27 puan ile play - off potasının uzağında kaldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER