Türk Telekom'un konuğu Tofaş

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Türk Telekom Bursa temsilcisi Tofaş'ı konuk edecek.

Türk Telekom'un konuğu Tofaş

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'inde 23. hafta heyecanı bugün başlıyor. Tek maç ile başlayacak haftanın açılış karşılaşmasında Darüşşafaka Lassa ile Reeder Samsunspor karşı karşıya gelecek. Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanancak karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.

TÜRK TELEKOM YARIN PARKEYE ÇIKIYOR

Başkent Ankara'yı Türkiye'de erkekler basketbolun kulüp düzeyindeki en prestijli turnuvasında temsil eden Türk Telekom Basketbol Takımı ise 16 Mart Cumartesi (Yarın), Bursa temsilcisi Tofaş ile karşı karşıya gelecek. Mamak Beleidyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 15.30'da başlayacak.

Türk Telekom ile Tofaş arasında oynanacak heyecan dolu karşılaşmanın başhakemi Özlem Yalman olacak. Yalman'ın yardımcı hakemliğini Kaan Büyükçil ve Çağlar Özkan yapacak.

TÜRK TELEKOM, TOFAŞ'I GEÇEREK PLAY OFF MÜCADELESİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'inde oynadığı 22 maçta 10 galibiyet ve 12 mağlubiyet ile topladığı 32 puanla 9. sırada bulunan ve aynı puanda olduğu 8. sıradaki Darüşafaka ile play - off hattından bir basamak uzakta olan başkent ekibi Türk Telekom, Tofaş engelini aşarak iddiasını sürdürmeyi amaçlıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER