Türk Telekom'un konuğu Aris Thessaloniki

Türk Telekom, BTK EuroCup'ın 12. haftasında bugün evinde Yunan ekibi Aris Thessaloniki ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom'un konuğu Aris Thessaloniki

Ankara'da basketbol heyecanı BTK EuroCup ile devam ediyor. Başkent'in mavi - beyazlı ekibi Türk Telekom, BTK EuroCup'ın 12. haftasında Yunanistan'ın Aris Thessaloniki takımı ile karşı karşıya gelecek. Ankara Spor Salonu'nda Türk Telekom ile Aris Thessaloniki arasında oynanacak mücadele 19 Aralık Salı (Bugün) saat 20.00'de başlayacak.

BAŞKENT EKİBİNİN AVRUPA KARNESİ

Türk Telekom, BTK EuroCup'ta oynadığı 11 maçta 3 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile 9. basamakta yer alıyor. Ankara ekibi bu maçlarda rakip potalara 864 sayı atarken kendi potasında 893 sayı gördü. BTK EuroCup 2023 - 24 sezonuna iyi başlayamayan Türk Telekom ilk 9 maçta yalnızca 1 galibiyet alabilmişti. Oynadığı son iki karşılaşmada ise ortaya koyduğu iyi oyunla üst üste galibiyetler aldı. Önce Romanya ekibi U - BT Cluj - Napoca'yı 95 - 84 ardından Karadağ temsilcisi Buducnost Voli'yi ise 96 - 73 mağlup ederek üst üste ikinci maçını kazandı.

TÜRK TELEKOM AVRUPA'DAKİ YÜKSELİŞİNİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR

Başkent temsilcisi Türk Telekom evinde Aris Thessaloniki'yi mağlup ederek BTK EuroCup'taki serisini 3 maça çıkarmak ve yükselişini devam ettirmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER