Türk Telekom'un Büyükçekmece'yi ağırlyacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Türk Telekom evinde Onvo Büyükçekmece Basketbol ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom'un Büyükçekmece'yi ağırlyacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 17. haftası dün oynanan maçlarla başladı. Heyecan bugün oynanacak 4 maç ile devam edecek. Başkent ekibi Türk Telekom evinde Onvo Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşacak. Ankara Spor Salonu'nda oynanacak mücadele 21 Ocak Pazar (Bugün) saat 18.00'de başlayacak. Zorlu mücadelede başhakem Serkan Emlek düdük çalacak. Emlek'in yardımcı hakemliğini Duhan Köyiçi ve Berk Kurtulmuş yapacak.

TÜRK TELEKOM, AVRUPA'DAKİ PERFORMANSINI LİGE YANSITMAK İSTİYOR

BTK EuroCup'ta oynadığı son 6 maçta 5 galibiyet alan Türk Telekom, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı son 6 maçta ise yalnızca 2 galibiyet alabildi. Ligde de yükselişe geçmek isteyen Türk Telekom, Onvo Büyükçekmece Basketbol'u mağlup edip galibiyeti serisi başlatıp, üst sıralara tırnmanmak istiyor.

Karşılaşma öncesi Türk Telekom ligde oynadığı 16 maçta aldığı 7 galibiyet ve 9 mağlubiyet alarak 23 puan topladı ve 10. sırada yer alıyor. Başkent ekibinin rakibi Onvo Büyükçekmece Basketbol ise 5 galibiyet ve 11 mağlubiyet aldı ve topladığı 21 puan ile düşme hattının 2 basamak üzerinde 13. sırada yer alıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER