Türk Telekom'u rahatlatan galibiyet Bodrum'dan geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom deplasmanda Çağdaş Bodrumspor'u 88 - 79 mağlup etti.

Türk Telekom'u rahatlatan galibiyet Bodrum'dan geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nde 18. hafta devam ederken maçlarda nefes kesiyor. Ankara ekibi Türk Telekom 18. hafta karşılaşmasında deplasmanda Muğla ekibi Çağdaş Bodrumspor ile karşı karşıya geldi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Menteşe Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk periyoduna Türk Telekom iyi başladı. Hücumda her iki tarafında iyi fakat savunmada problemler yaşadandığı görülen maçta Türk Telekom ilk periyodu Çağdaş Bodrumspor'un 27 - 24 önünde tamamladı. İkinci periyotta toparlanan Muğla ekibi Türk Telekom'a 19 - 16 üstünlük kurdu ve ilk yarıyı başkent temsilcisinin bir sayı gerisinde 43 - 42 geride tamamladı.

Soyunma odasından bir sayı üstünlükle yeniden parkeye gelen Ankara temsilcisi Türk Telekom üçüncü periyotta oyunun Çağdaş Bodrumspor lehine dönmesine izin vermedi ve periyodu 20 - 15'lik önde bitirdi. Final periyoduna 63 - 57 Telekom üstünlüğü ile girilirken ev sahibi ekip farkı azaltıp öne geçmek için parkede yerini aldı. Fakat Ankara ekibi buna izin vermesi ve dördüncü periyodu 25 - 22, maçı da 88 - 79 kazanmayı bildi.

TELEKOM PLAY POTASINA YAKLAŞTI

Türk Telekom, maç öncesinde ligde oynadığı son 6 maçta yalnızca 1 galibiyet almıştı. Ankara ekibi Çağdaş Bodrumspor'u mağlup ederek kötü gidişi bir nebze durdurdu ve 9. sırada 26 puana yükseldi. Play - off hatının içerisinde 8. sırada yer alan Tofaş ise, Telekom ile aynı puana sahip fakat averaj olarak daha iyi durumda.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER