Türk Telekom'dan transfer! Brandon Brown'u kadrosuna kattı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden başkent ekibi Türk Telekom kadrosuna Brandon Brown'u kadrosuna kattı.

Türk Telekom'dan transfer! Brandon Brown'u kadrosuna kattı

Başkent ekibi Türk Telekom'da transfer çalışmaları erken başladı. Ankara ekibi oyuncu kurucu pozisyonunda oynayan Brandon Brown'u kadrosuna kattığını açıkladı. Başkenti transferi resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

BEKLENEN TRANSFER GERÇEKLEŞTİ

Türk Telekom bir ay önce kısa rotasyonunda bulunan Jalen Adams ile yollarını ayırmıştı. Başkent ekibi, kısa rotasyonu için beklenen transferi gerçekleştirdi.

BROWN ANKARA BASKETBOLU İÇİN TER DÖKECEK

Türk Telekom, ABD’li oyun kurucu Brandon Brown’un transferini “Brandon Brown Ankara Basketbolu için mücadele verecek” başlığı ile duyurdu. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, sezona İspanya Ligi takımlarından Zunder Palencia’da ile başlamıştı. 2022-23 sezonunu Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Hapoel Jerusalem’de Brandon Brown, kadronun önemli domino taşlarından biriydi.

Türk Telekom'dan transfer! Brandon Brown'u kadrosuna kattı

Geride bıraktığımız yaz ayında İsrail ekibi Hapoel ile yollarını tecrübeli oyun kurucu, İspanya Ligi’ne yeni yükselen Zunder Palencia'nın kadrosuna katılmıştı

Zunder Palencia’da maç başına 7.2 sayı ve 3.3 asist ortalamaları ile oynayan ABD'li oyun kurucu beklentilerin altında kalmış ve kısa zaman önce takımdan ayrılmıştı.

Bu sezon hem Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde hem de BTK EuroCup'ta iyi bir performans ortaya koyamayan Ankara ekibi Türk Telekom, Brandon Brown transferi ile kadrosu daha güçlü bir hale getirerek çıkış yakalamak istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER