Türk Telekom'dan ligde üst üste 3'üncü mağlubiyet

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk olduğu Beşiktaş Emlakjet'e 77-66 mağlup oldu.

Türk Telekom'dan ligde üst üste 3'üncü mağlubiyet

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 14. hafta maçları nefes kesti. Başkent ekibi Türk Telekom 2023'ün son maçında deplasmanda Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi zorlu rakibine 77 - 66 mağlup oldu.

BJK Emlakjet Spor Kompleksinde oynanan maça siyah - beyazlılar etkili başladı ve ilk periyodu 19 - 15'lik skorla Türk Telekom'un önünde tamamladı. İkinci periyotta da Beşiktaş Emlakjet iyi oyununu sürdürdü ve farklı açmaya başladı. Maçın ikinci periyodu yani ilk yarısı tamamlandığında skorbord periyot skorunu 20 - 14 ilk yarı sonucunu 39 -29 gösteriyordu. Türk Telekom bu sonuçla soyunma odasına tam 10 sayı fark ile gitti.

TÜRK TELEKOM'DAN ÜST ÜSTE 3. MAĞLUBİYET

Ankara ekibi ikinci yarıya çift haneli farka çıkan skoru eritmek ve maçta dengeyi kurmak için çıktı. Fakat ligin bu sezon çıkışta olan ekibi Beşiktaş Emlaket üçüncü periyotta da üstünlüğünü bırakmadı ve 23 -18'lik periyot soncunda maçtaki farklı 15 sayıya getirdi. Final periyodunda Türk Telekom'un 19 - 15'lik üstünlüğü ile geçildi fakat bu farkın yalnızca 4 sayı erimesi anlamına geliyordu. Bu sonuçla Beşiktaş Emlakjet'e 77 - 66 mağlup olan Türk Telekom, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER