Türk Telekom son topta galibiyeti Anadolu Efes'e hediye etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 13. hafta karşılaşmasında başkent ekibi Türk Telekom, Anadolu Efes'e 71-69 mağlup oldu.

Türk Telekom son topta galibiyeti Anadolu Efes'e hediye etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 13. hafta maçları nefes kesti. Heyecanlı maçlardan biri de Ankara'da oynandı. Başkent ekibi Türk Telekom ile ligin güçlü ekiplerinden Anadolu Efes karşılaştı. Ankara Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma kıran kıran geçen bir mücadeleye sahne oldu.

Dengeli geçen ilk periyotta Anadolu Efes, Ankara ekibine 2 sayı üstünlük kurdu ve 17 - 10 üstünlük ile ilk periyodu tamamladı. İkinci periyotta Anadolu Efes farkı arttırdı ve ikinci periyotu 23 -18 ilk yarıyı da 41 - 33 önde tamamladı.

TÜRK TELEKOM İKİNCİ YARIDA GERİ DÖDNÜ AMA YETMEDİ

İkinci yarıya Başkent ekibi Türk Telekom fırtına gibi başladı. Ankara ekibi üçüncü periyotta rakibine 17 - 10'luk üstünlük kurdu ve maçta dengeyi sağlayarak final periyoduna 51 - 50 ile bir sayı geride gitti. Kazanın belli olacağı final periyodu büyük çekişmeye sahne oldu. İki kez maç topunu iyi kullanmayan Türk Telekom dördüncü periyodu 20 -19 geride tamamladı ve sahadan 71 - 69'luk skorla mağlup ayrıldı.

Anadolu Efes karşısında 7. mağlubiyetini alan Türk Telekom haftayı 19 puan ile 11. sırada tamamladı. Anadolu Efes ise 13. maçında 11. galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER