Türk Telekom Slask Wroclaw deplasmanda 16 sayı farkla geçti

BTK EuroCup'ın 18.haftasında Türk Telekom konuk olduğu Polonya temsilcisi Slask Wroclaw'u 86-70 mağlup etti ve grup aşamasındaki son maçını kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Türk Telekom Slask Wroclaw deplasmanda 16 sayı farkla geçti

BKT Avrupa Kupası'nda (BTK EuroCup) B Grubu 18. hafta maçında Ankara ekibi Türk Telekom deplasmanda Polonya temsilcisi Slask Wroclaw ile karşı karşıya geldi. Hala Orbita Salonu'nda oynanan mücadelede Türk Telekom, son maçında Polonya ekibi Slask Wroclaw'u 86-70 mağlup etti ve adını play-off'a yazdırdı.

Wroclaw şehrinde Orbita Salonu'nda oynanan mücadelenin ilk periyodunu Türk Telekom 1 sayı fark ile 27-26 önde tamamladı. İkinci periyotta daha iyi bir oyun ortaya koyan Türk Telekom, periyotu 23-14 ilk yarıyı da 10 sayı farkla 50-40'lık skorla önde tamamladı.

Üçüncü periyotta da üstünlüğünü devam ettiren Türk Telekom 15 sayı bulurken Slask Wroclaw 17 sayı üretti ve 2 sayı üstünlükle periyodu önde tamamlasada final periyoduna Ankara ekibi 65-57'lik skorla önde girdi. Dördüncü periyotta rakibinin maça ortak olmasını istemeyen Türk Telekom periyodu 19-15 geride tamamlasada maçı 80-76'lık skorla galibiyetle kazanmayı bildi.

Slask Wroclaw galibiyeti ile Türk Telekom, grubu 8 galibiyet ve 10 mağlubiyet ile grubu 6. sırada tamamlamayı başardı ve adını play-off turuna yazdırdı. Ankara ekibinin önemli temsilcisi Türk Telekom'un rakibi bu akşam oynanacak mücadelelerin ardından belli olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER