Türk Telekom Samsunspor'u 20 sayı farkla geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Türk Telekom konuk olduğu Reeder Samsunspor'u 75-55 mağlup etti.

Türk Telekom Samsunspor'u 20 sayı farkla geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan fırtınası devam ediyor. Başkent ekibi Türk Telekom, Reeder Samsunspor ile karşıya geldi. Mavi-beyazlılar rakibi 75-55 mağlup etmeyi başardı.

İKİ YARISI FARKLI MAÇI KAZANAN TÜRK TELEKOM OLDU

Ankara ekibi maça oldukça etkili başladı. İlk periyodu Türk Telekom, Reeder Samsunspor'un 14 sayı önünde 21-8'lik üstünlükle tamamladı. İkinci periyotta da benzer bir ortaya koyan Türk Telekom bu kez 13 sayılık üstünlük kurdu. İkinci periyodu Ankara ekibi 24-11 ilk yarıyı da 45-19 önde tamamlayarak soyunma odasının yolunu tuttu.

İkinci yarıda ise bambaşka bir Reeder Samsunspor vardı. Üçüncü periyot çok çekişmeli bir şekil geçti ve Samsunspor 1 sayı üstünlükle periyodu 20-19 önde tamamladı.

Dördüncü ve son periyotta da Reeder Samsunspor ile Türk Telekom arasında çekişmeli bir oyun ortaya çıksa da ev sahibi ekip başkent temsilcisine 16-11'lik üstünlük kurdu. Fakat kırmızı - beyazlıların ikinci yarıdaki oyunu ilk yarıdaki büyük farkın erimesine yetmedi ve Türk Telekom 75-55'lik skorla sahadan galibiyet ile ayrıldı.

TÜRK TELEKOM 2 MAÇ SONRA GÜLDÜ

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 2 maçtır kazanamayan Türk Telekom, Reeder Samsunspor'u mağlup ederek 2 maçlık galibiyet hasretine son verdi

Haberankara.com

SONRAKİ HABER