Türk Telekom Ratiopharm'u devirerek Almanya'dan dönüyor

Türk Telekom, BTK EuroCup 13. hafta mücadelesinde Alman ekibi Ratiopharm Ulm 85 -79 mağlup etti.

Türk Telekom Ratiopharm'u devirerek Almanya'dan dönüyor

BTK EuroCup'ta 13. hafta maçları devam ediyor. Ankara ekibi Türk Telekom haftanın açılış maçında B Grubu'nda Alman ekibi Ratiopharm Ulm ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Ratiopharm Arena'da oynanan mücadeleye ilk yarısı büyük bir çekişmeye sahne oldu ve kıran kırana mücadele sahaya net bir şekilde yansıdı. İkinci yarıda Başkent ekibi Türk Telekom üstünlüğü aldı ve sahadan galibiyet ile ayrılmayı başardı. İlk periyottaki dengeli oyun skora da yansıdı ve periyot sonunda 19 - 19'luk skor ortaya çıktı. İkinci periyotta da dengeli oyun devam etti fakat ev sahibi ekip 1 sayı üstünlük kurmayı başardı periyot 22 - 21, ilk yarı 41 - 40 Ratiopharm Ulm üstünlüğü ile sona erdi.

TÜRK TELEKOM İKİNCİ YARIDA MAÇI KAZANDI

İkinci yarıya Başkent ekibi Türk Telekom fırtına gibi başladı. Türk Telekom üçüncü periyottade Alman ekibine 21 -15'lik üstünlük sağladı. Ankara ekibinin dengeyi bozduğu ve farkı açtığı bu periyotta galibiyetin kapısını açmış oldu. Dördüncü periyotta da bir denge söz konusuydu. Final periyodu 24 - 23 üstünlüğü maçta 85 -79 Türk Telekom üstünlüğü ile sona erdi. Alman ekibini deplasmanda deviren Türk Telekom, BTK EuroCup'taki 4. galibiyetini aldı.

WALACE MVP OLDU

Türk Telekom'da Tyrone Walace 31 sayı, 4 ribaund ve 6 asist ile oynayarak karşılaşmanın MVP'si oldu. Steven Enouch 14 sayı, 8 ribaund, 2 asist, James Palmer 14 sayı, 1 ribaund ve 2 asist ile galibiyette önemli rol oynadı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER