Türk Telekom Ratiopharm Ulm deplasmanında

Ankara ekibi Türk Telekom, BTK EuroCup 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Ratiopharm Ulm ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Ratiopharm Ulm deplasmanında

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ilk yarı maçlarının tamamlanmasının ardından gözler Avrupa kupalarına çevrildi. Ankara ekibi Türk Telekom evinde ligin güçlü takımı Anadolu Efes ile oynadığı ve son anlarda kaybettiği maçın ardından yönünü BTK EuroCup'a çevirdi.

ALMANYA'DA ZORLU MAÇ

Ankara ekibi BTK EuroCup 13. hafta mücadelesinde deplasmanda Alman ekibi Ratiopharm Ulm ile karşı karşıya gelecek. Ratiopharm Arena'da oynanacak mücadele 26 Aralık Salı (Bugün) saat 20.30'da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

Avrupa'da geçtiğimiz sezonki performansından uzak bir oyun ortaya koyan Ankara ekibi Türk Telekom oynadığı 12 maçta 3 galibiyet ve 9 mağlubiyet sonucunda 15 puan ile 9. sırada bulunuyor. Alman ekibi Ratiopharm Ulm ise 8'li çeyrek final potasında bulunuyor. Ratiopharm Ulm oynadığı 12 maçta 8 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile 20 puan topladı ve averaj ile aynı puandaki Cluj Napoca'nın bir basamak altında 4. sırada bulunuyor.

TÜRK TELEKOM'DA HEDEF GALİBİYET

Selçuk Ernak'ın öğrencileri bu sezon ortaya koydukları bu inişli çıkışlı grafiğine son vermek ve yeniden çıkışa geçmek adına zorlu rakibi Ratiopharm Ulm'u deplasmanda iyi bir oyunla mağlup etmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER