Türk Telekom ligde yükseliş ateşini yaktı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom 18 sayı geriye düştüğü Bahçeşehir Koleji maçında geriden gelerek rakibini 92-90 mağlup etti ve şansını döndürdü.

Türk Telekom ligde yükseliş ateşini yaktı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom ligin 20. hafasında deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya geldi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan mücadeleyi Türk Telekom 18 sayı geriden gelerek 92-90 kazandı.

İlk periyotta her iki iyi savunmaya çalışsa hücum performanslarının daha iyi olduğu bir periyot ortaya koyuldu. Ev sahibi ekip Bahçeşehir Koleji periyodu 20-17'lik skorla önde tamamladı. İkinci periyotta Bahçeşehir Koleji hem hücumda hem savunma iyi bir performans ortaya koydu ve periyodu 26-14 ilk yarıyı ise 46-31 önde tamamlayarak soyunma odasına 15 sayı üstünlükle gitti.

Üçüncü periyodun başında iyi oyununu sürdüren Bahçeşehir Koleji farkı 18'e kadar çıkarsa da Türk Telekom toparlanarak farkı 9'a kadar indirdi ve final periyoduna 65-56 geride girdi.

TÜRK TELEKOM GALİBİYETE UZATMALARDA UZANDI

Dördüncü periyotta iyi savunma ve hücum yapan Türk Telekom periyodu 25-16 önde tamamladı maçı 81-81'lik eşitlikle tamamlayarak maçı uzatmalara taşıdı.

Ankara ekibi Türk Telekom çekişmeli geçen uzatma periyodunu 92-90 önde tamamladı ve maçı kazanmayı bildi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Türk Telekom, Bahçehir Koleji karşısında aldığı galibiyet ile nefes aldı ve play-off iddiasını sürdürdü.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER