Türk Telekom Fenerbahçe deplasmanından mağlup dönüyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12. hafta karşılaşmasında Türk Telekom deplasmanda Fenerbahçe Beko'ya 99-71 mağlup oldu.

Türk Telekom Fenerbahçe deplasmanından mağlup dönüyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 12. haftasında Ankara ekibi Türk Telekom Basketbol deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya geldi.

Mücadeleye iyi başlayan taraf Fenerbahçe Beko oldu. İlk periyodu sarı - lacivertliler Başkent temsilcisinin önüne 26-18'lik skor ile tamamladı. İkinci periyotta farkı Fenerbahçe Beko 10 sayı daha arttırarak periyodu 20-10 ilk yarıyı ise 46-28 önde tamamladı ve soyunma odasına 18 sayı üstünlük ile gitti.

İkinci yarı parkeye daha dengeli bir oyun yansısa da Fenerbahçe Beko üstünlüğü sürdürdü. Sarı lacivertliler, Ankara ekibi karşısında üçüncü periyodu 25-20, dördüncü periyodu 28-23 önde tamamladı ve sahadan 99-71'lik üstünlük ile ayrıldı.

Fenerbahçe Beko'da, Tyler Dorsey 19 sayı - 8 ribaund - 1 asist, Melih Mahmutoğlu 18 sayı - 1 asist, Şehmuz Hazer 16 sayı - 1 ribaund- 2 asist ile galibiyette önemli rol oynadı.

Türk Telekom'da ise; Steven Enoch 16 sayı - 7 ribaund, İsmail Cem Ulusoy 15 sayı - 3 ribaund - 4 asist, Tyronne Wallace 8 sayı - 2 ribaund - 6 asist ile oynadı.

Fenerbahçe Beko karşısında kaybeden Türk Telekom ligdeki 6. mağlubiyetini almış oldu. Fenerbahçe Beko ise ligdeki 9. galibiyetine imza attı.

JASİKEVİCİUS LİGE DE GALİBİYET İLE BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta içi Dimitris İtoudis'in yerine takımın başına getirilen Saras Jasikevicius ilk maçına Turkish Airlines EuroLeague'de Monaco karşısında çıkmış ve sahadan 86-74 galip ayrılmıştı. Ligde de takımın başında ilk maçına Türk Telekom karşısında çıkan Jasikevicius rakibi karşısında galibiyet alarak Fenerbahçe Beko kariyerine 2'de 2 ile başladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER