Türk Telekom evinde Yunan ekibine mağlup oldu

Türk Telekom, BTK EuroCup'ın 12. haftasında konuk ettiği Aris Midea Thessaloniki'ye 95 - 85 mağlup oldu.

Türk Telekom evinde Yunan ekibine mağlup oldu

BTK EuroCup'ta Tütkiye ve Ankara'yı temsil eden Türk Telekom Baskebol parkeye çıktı. Başkent ekibi evinde Yunan temsilcisi Aris Midea Thessaloniki ile karşı karşıya geldi.

TÜRK TELEKOM KOVALADI AMA YETMEDİ

Karşılaşmanın dört periyodu da dengeli geçse de Yunan ekibi baştan sona kadar üstün oynadı. İlk periyodu Türk Telekom, Aris Midea Thessaloniki karşısında 24 - 21 geride tamamladı. İkinci periyotta ise fark 3 sayı artarak 22 - 20'lik Aris Midea Thessaloniki üstünlüğü ortaya çıktı. İlk yarıyı Türk Telekom 46 - 41 geride tamamlayarak soyunma odasına gitti.

İkinci yarıda benzer bir tablo ortaya çıktı. Üçüncü periyodu Aris, Başkent ekibi Türk Telekom'un 2 sayı önünde 20 - 18 önde tamamladı. Takımlar final periyoduna 66 - 59 Aris Midea Thessaloniki üstünlüğü ile gitti. En çok sayı atılan periyot olan final periyodunda da Aris, Ankara ekibine 29 - 26'lık üstünlük kurdu ve maçı 95 - 85 kazanmayı bildi.

Türk Telekom, Aris Midea Thessaloniki karşısında aldığı mağlubiyet ile BTK EuroCup'taki 9. mağlubiyetini almış oldu. Başkent temsilcisi haftayı 3 galibiyet ve 9 mağlubiyet ile 9. sırada tamamladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER