Türk Telekom EuroCup'ta yükselişe geçti

BTK EuroCup 14. hafta mücadelesinde Türk Telekom evinde Dolomiti Energia Trento'yu 78 - 70 mağlup etti.

Türk Telekom EuroCup'ta yükselişe geçti

BTK EuroCup'ta 14. haftasında heyecan düzeyi yüksek mücadeleler oynandı. Türkiye ve Ankara basketbolunun önemli takımlarından Türk Telekom evinde İtalyan ekibi Dolomiti Energia Trento ile karşı karşıya geldi. Ankara Spor Salonu'nda oynanan mücadelede başkent ekibi Türk Telekom rakibini 78 - 70 mağlup etmeyi başardı. Türk Telekom, Dolomiti Energia Trento karşısında aldığı galibiyet ile son 5 maçta 4. galibiyetini üst üste de 2. galibiyetini aldı.

Türk Telekom EuroCup'ta yükselişe geçti

TÜRK TELEKOM MAÇI 2 VE 3. PERİYOTTAKİ OYUNU İLE KAZANDI

Maça iyi başlayan taraf deplasman ekibi Dolomiti Energia Trento takımı oldu. İtalyan ekibi Türk Telekom'a ilk periyotta 20 - 17'lik üstünlük sağladı. İkinci periyotta oyuna ağırlayan Türk Telekom tam 8 sayı fark ile periyodu 21 - 18 ilk yarıyı da 38 - 34 önde tamamlamayı bildi.

Üçüncü periyotta dengeli bir oyun ortaya koyulmasına karşı Türk Telekom periyodu 19 - 16 önde tamamladı ve final periyoduna 57 - 50 önde girdi. Maç skorunu belirleyen 4. periyotta Türk Telekom ile Dolomiti Energia Trento arasında çok dengeli bir oyun olsa da Ankara ekibi final periyodunu 21 - 20 maçı da 78 -70 kazanmayı başardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER