Türk Telekom Darüşşafaka'ya son periyotta maçı hediye etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 15. hafta mücadelesinde Ankara ekibi Türk Telekom, Darüşşafaka'ya 86 - 84 mağlup oldu.

Türk Telekom Darüşşafaka'ya son periyotta maçı hediye etti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 15. hafta mücadeleleri nefes kesti. Ankara ekibi Türk Telekom, Darüşşafaka Lassa'ya konuk oldu. Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanan mücadele Başhakem Özlem Yaman ve yardımcıları Ziya Özorhon ile Göksun Öz görev yaptı. Türk Telekom deplasmanda rakibine 86 - 84 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk periyodu seyir zevki açısından izleyenlere büyük keyif verdi ve skor açısından ikim takımında hücumu ön plana çıktı. Ankara ekibi Türk Telekom ilk periyodu 29 - 25'lik skorla Darüşşafaka Lassa karşısında üstünlükle geçti. İkinci periyotta ise sahada dengeli bir oyun vardı. Fakat ikinci periyodun kazananı 20 -19'luk skorla İstanbul ekibi Darüşşafaka Lassa oldu ve takımlar soyunma odasına 48 - 45'lik Türk Telekom üstünlüğü ile gitti.

İkinci yarının ilk periyodu tıpkı ilk yarıdaki gibi dengeli bir oyuna sahne oldu. Üçüncü periyotta Türk Telekom 18 - 15'lik üstünlük kurdu ve finale periyoduna 66 - 61 üstün girdi.

TÜRK TELEKOM DÖRDÜNCÜ PERİYOTTA MAÇI VERDİ

İlk üç periyodu geride tamamlayan Darüşşafaka Lassa, başkent ekibi Türk Telekom'a 25 -18'lik üstünlük kurdu ve maçı geriden gelerek 86 - 84 kazanmayı bildi. Türk Telekom bu sonuçla son 4 haftada oynadığı tüm maçlarda mağlup olarak üst üste 4. mağlubiyetini aldı. Öte yandan Türk Telekom'un aldığı bu 4 mağlubiyetin tamamı İstanbul ekipleri karşısında oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER