Türk Telekom Darüşşafaka'ya konuk oluyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Ankara ekibi Türk Telekom deplasmanda Darüşşafaka ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Darüşşafaka'ya konuk oluyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 15. hafta 7 Ocak Pazar (Bugün) oynanacak üç maç ile sona erecek. Ankara ekibi Türk Telekom deplasmanda Darüşşafaka Lassa'ya konuk olacak. Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak mücadele Bugün saat 15.30'da başlayacak ve Bein Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türk Telekom Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 14 maçta 6 galibiyet ve 8 mağlubiyet alarak topladığı 20 puan ile 11. basamakta yer alıyor. Darüşşafaka Lassa'da tıpkı Türk Telekom gibi 14 maçta 6 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile 20 puan toplamış durumda. Fakat Ankara ekibi Türk Telekom, Darüşşafaka'dan 50 averaj daha iyi olduğu için bir basamak üzerinde bulunurken İstanbul ekibi 12. sırada yer alıyor.

TÜRK TELEKOM GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Ankara ekibi Türk Telekom, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 3 haftadır kazanamıyor ve galibiyet hasretine son vermek istiyor. 3 haftalık mağlubiyet serisinde ilk olarak Fenerbahçe Beko'ya deplasmanda ardından Anadolu Efes'e evinde son olarak ise Beşiktaş Emlakjet'e deplasmanda kaybeden Türk Telekom yine bir İstanbul ekibi olan Darüşşafaka Lassa ie deplasmanda karşılaşacak fakat bu kez İstanbul ekibini mağlup ederek galibiyet özlemini dindirmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER