Türk Telekom Bursa'da 100 sayı barajını aşarak 4 maçlık hasrete son verdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında Türk Telekom deplasmada Bursa İnfo Yatırım'ı 103-69 mağlup etti.

Türk Telekom Bursa'da 100 sayı barajını aşarak 4 maçlık hasrete son verdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 16. hafta maçları nefes kesti ve basketbolseverler basketbola doydu. Ankara ekibi Türk Telekom ligin önemli takımlarından Bursa İnfo Yatırım ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom 100 sayının üzerine çıktığı maçta rakibi önünde 103 - 69 gibi farklı bir skorla kazandı.

TÜRK TELEKOM RAHAT KAZANDI

Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Türk Telekom çok hızlı başladı ve ilk periyotta 30 sayıyı aşarak neredeyse rakibinin iki kat önünde 33-17 önde tamamladı. İkinci periyotta Türk Telekom iyi oyununu sürdürdü. İlk periyottaki gibi skor açısından yüksek bir tablo ortaya çıkmasa da Türk Telekom, Bursa İnfo Yatırım'ın attığı sayının iki katından fazla sayıyı potaya gönderdi ve periyodu 23-11 ilk yarıyı 56-28 önde tamamladı.

İkinci yarı da ise ilk yarıya kıyasla daha dengeli bir oyun ortaya koyuldu. Soyunma odasından motive bir şekilde dönen Bursa İnfo Yatırım üçüncü periyotta önemli bir mücadele ortaya koydu ve periyodu 23-21 kazanmayı bildi. Final periyoduna geçildiğinde ise Türk Telekom üstün oyununu ortaya koyarak maça son noktayı koydu. Ankara ekibi dördüncü periyodu 26-18 maçı da 103-69 kazanmayı bildi.

TÜRK TELEKOM, LİGDE 4 MAÇ SONRA KAZANDI

Başkent ekibi Türk Telekom, Bursa İnfo Yatırım karşısında aldığı galibiyet ile 4 maçın ardından Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde galip geldi. Türk Telekom son olarak 11. hafta mücadelesinde evinde Aliağa Petkimspor'u 81-79 mağlup etmişti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER