Türk Telekom Buducnost Voli deplasmanında

Türk Telekom, BTK EuroCup'ın 11. haftasında Buducnost Voli ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Buducnost Voli deplasmanında

BTK EuroCup'ta 11. hafta heyecanı oynanacak 4 maç ile tamamlanacak. Türkiye temsil eden Türk Telekom ile Beşiktaş bugün parkeye galibiyet için çıkacak. Siyah - beyazlılar deplasmanda Ukrayna ekibi Promotey ile saat 20.00'de karşı karşıya gelecek.

Başkent temsilci Türk Telekom ise Karadağ temsilcisi Buducnost Voli ile karşı karşıya gelecek. Moraca Salonu'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak. Mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

BTK EuroCup'ta geride kalan 10 maçta Türk Telekom Basketbol Takımı aldığı 2 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile 9. sırada yer alıyor. Başkent ekibi rakiplerin potasına 768 sayı atarken potasında 820 sayı görünken -52 averajı bulunuyor. Mavi - beyazlıların rakibi Buducnost Voli ise oynadığı 10 karşılaşmada aldığı 4 galibiyet ve 6 mağlubiyet ile 5. basamakta bulunuyor. Karadağ temsilcisi bu mücadelelerde rakip potalara 771 sayı atarken rakipler tarafından 812 sayı yediler ve -41 averaja sahipler.

BAŞKENT TEMSİLCİSİ ÇIKIŞINI DEVAM ETİRMEK İSTİYOR

Bu sezon inişli çıkışlı bir performans gösteren Türk Telekom, oynadığı son iki karşılaşmayı kazanmıştı. Başkent temsilcisi evinde oynadığı karşılaşmalarda EuroCup'ta Cluj-Napoca'yı ardından da ligde Aliağa Petkimspor'u mağlup etti. Türk Telekom, Buducnost Voli'yi de mağlup ederek yükselişini sürdürmek ve galibiyet serisini arttırmak istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER