Türk Telekom Beşiktaş'a konuk olacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14. hafta mücadelesinde Ankara ekibi Türk Telekom, Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Beşiktaş'a konuk olacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 14. hafta karşılaşmaları 29 Aralık Cuma (Bugün) ve 30 Aralık Cumartesi (Yarın) oynanacak. Başkent ekibi Türk Telekom 2023 yılında oynayacağı son maçta bu sezon ortaya iyi bir performans koyan Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya gelecek.

TÜRK TELEKOM YILI GALİBİYETLE TAMAMLAMAK İSTİYOR

BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde oynanacak mücadele 30 Aralık (Cumartesi) Yarın saat 15.30'da başlayacak. Ankara ekibi Beşiktaş Emlakjet'i deplasmanda mağlup ederek 2023'e iyi bir şekilde veda etmek ve iki maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

PLAY - OFF POTASI İÇİN KRİTİK MAÇ

Türk Telekom, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 13 maçta aldığı 6 galibiyet ve 7 mağlubiyet sonucunda 19 puan topladı ve avreaj ile 11. sırada bulunuyor. Türk Telekom ile birlikte ligde 6 galibiyeti ve 7 mağlubiyeti bulunan 6 takım bulunuyor. Averajı en iyi olan takım play - off potasında bulunan ve 7. sırada yer alan Aliağa Petkimspor oldu. Basketbol Süper Ligi'nde ortaya çıkan sıralama Türk Telekom'un Beşiktaş Emlakjet karşısında alacağı galibiyeti daha değerli kılıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER