Türk Telekom Avrupa'da rüzgar gibi esiyor

BTK EurOcup'ın 16. haftasında Türk Telekom evinde Lietkabelis'i 88-73 mağlup etti.

Türk Telekom Avrupa'da rüzgar gibi esiyor

BTK EuroCup'ta 16. hafta heyecanı 24 Ocak Çarşamba oynanan 3 maç ile ile sona erdi. Ankara ekibi Türk Telekom evinde Litvanya temsilcisi Lietkabelis ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom, hücumda gösterdiği iyi performans ile rakibini 88-73'lük skorla geçmeyi başardı ve BTK EuroCup'taki 7. galibiyetini aldı.

Ankara Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye ev sahibi ekip Türk Telekom iyi başladı. İlk periyotta Litvanya temsilcisi Lietkabelis'e 19-16'lık üstünlük sağladı. İkinci periyoda geçildiğinde ise her iki takımda hücumda daha iyi bir performans göstersede Türk Telekom farkı açmaya başladı. İkinci periyodu 25-20 önde kapatan Ankara ekibi, 44-36 önde tamamlayarak soyunma odasının yolunu tuttu.

FİNAL PERİYODUNDA TELEKOM BAMBAŞKA OYNADI

İkinci yarı da ise basketbolseverler heyecan düzeyi yüksek bambaşka bir maç izlediler. Üçüncü periyoda deplasman takımı Lietkabelis çok etkili başladı. Lietkabelis, Türk Telekom'a 24-15'lik skorla üstünlük kurdu ve 8 sayı geride olduğu maçta final periyoduna 1 farkla önde girdi. Dördüncü periyotta Türk Telekom'dan rakibine çok sert bir yanıt geldi. Başkent ekibi hücumda ve savunma oynadığı oyunla 29-13'lük periyot skoru yakaladı ve rakibini 88-73 mağlup etmeyi başardı.

BAŞKENT EKİBİ ÜST ÜSTE 4. GALİBİYETİNİ ALDI

Türk Telekom, BTK EuroCup'ta oynadığı son 4 maçın tamamında sahadan galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Ankara ekibi EuroCup B Grubu'nda 5. sıraya yükseldi ve iddialı konuma geldi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER