Türk Telekom Aliağa Petkim'e konuk olacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Türk Telekom, Aliağa Petkimspor'u konuk edecek.

Türk Telekom'un rakibi Aliağa Petkim

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan 11. hafta maçları ile kaldığı yerden devam edecek. Önem düzeyi yüksek karşılaşmalardan bir diğeri ise Ankara'da oynanacak. Başkent temsilcisi Türk Telekom ile İzmir ekibi Aliağa Petkim karşı karşıya gelecek. Türk Telekom 15 puan ile 7. sırada yer alırken Aliağa Petkimspor aynı puan ile 7. basamakta yer alıyor.

Ankara Spor Salonu'nun ev sahipliğinde karşılaşma 10 Aralık Pazar (Yarın) saat 16.00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

TÜRK TELEKOM'DA TEK HEDEF GALİBİYET

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. 10. hafta lig maçında ise Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 81-67'e mağlup oldu. Başkent temsilcisi Aliağa Petkimspor karşısında kazanarak galip gelerek yükselişe geçmek ve geçtiğimiz sezonki başarısını yinelemek istiyor.

BAŞKENT EKİBİ ALİAĞA PETKİM KARŞISINA MORALLİ ÇIKIYOR

EuroCup'ta oynadığı son karşılaşmada ise Türk Telekom, Cluj Napoca ile karşı karşı geldi. Heyecan dolu karşılaşma Türk Telekom'un 95 - 84 üstünlüğü ile sona erdi. Mavi - beyazlılar 7 maç aranın ardından EuroCup'ta galibiyet ile sahadan ayrıldı. Türk Telekom'un hedefi Aliağa Petkim'i de geçerek yeni bir seri başlatmak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER