Türk Telekom Aliağa Petkim maçı biletleri satışta

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom'un Aliağa Petkim'i konuk edeceği karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Türk Telekom Aliağa Petkim maçı biletleri satışta

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 11. hafta maçları başlıyor. 8 Aralık Cuma (Bugün) Çağdaş Bodrumspor ile Samsunspor arasında oynanacak tek maçla hafta hareketlenecek.

Başkent ekibi Türk Telekom Basketbol ise evinde Aliağa Petkim'i konuk edecek. 10 Aralık Pazar saat 20.00'de Ankara Spor Salonu'nda oynanacak mücadelenin biletleri mavi - beyazlı taraftarlar için satışa sunuldu.

Türk Telekom Basketbol Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre biletler Biletix üzerinden alınacak. 5 yaş altındaki kişiler için ücretsiz olacak mücadelede bilet fiyatları şu şekilde:

203, 204 ve 216 (Tribün Üst) numaralı bloklarda 100 lira, 219 (Öğrenci - Tribün Üst) numaralı blokta 80 lira, 118 numaralı (Tribün Alt) blokta 130 lira olarak satışa sunuldu.

TÜRK TELEKOM SON 2 KARŞILAŞMADAN 1 GALİBİYET ALDI

Türk Telekom Basketbol oynadığı son iki karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı. Mavi - beyazlı ekip ligde Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 81- 67 mağlup oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Ankara ekibi EuroCup'ta moral buldu. Romanya temsilcisi Cluj Napoca ile karşı karşıya gelen Türk Telekom rakibini 95 - 84 mağlup etti ve EuroCup'ta 7 maç aradan sonra galip geldi.

SONRAKİ HABER