Türk Telekom Aliağa Petkim karşısında iki farkla güldü

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Türk Telekom konuk ettiği Aliağa Petkimspor'u 81-79 mağlup etti.

Türk Telekom Aliağa Petkim karşısında iki farkla güldü

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nde 11. hafta mücadelesinde Ankara ekibi Türk Telekom ile İzmir temsilcisi Aliağa Petkimspor karşı karşıya geldi.

Ankara Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya deplasman takımı Aliağa Petkim etkili başladı. İzmir ekibi ilk periyodu Türk Telekom karşısında 28-20'lik skor ile tamamladı. İkinci periyotta ise Türk Telekom rüzgarı esti. Ankara ekibi rakibi karşısında 28-15'lik üstünlük kurdu ve ilk yarıyı Aliağa Petkim karşısında 48 - 43'lük skorla önde tamamladı.

İkinci yarıda ise parkede dengeli bir oyun oynandı. Üçüncü periyodu Aliağa Petkim, Türk Telekom karşısında 19 - 16 önde tamamladı. Maçtaki çekişme ise final periyoduna da yansıdı. Dördüncü periyot 17 - 17'lik eşitlikle tamamlanırken ve maç 81 - 79 Türk Telekom üstünlüğü ile sona erdi.

MVP TÜRK TELEKOM'DAN ENOCH

Türk Telekom forması giyen Steven Enoch, Aliağa Petkim karşısında kaydettiği 15 sayı, 10 ribaund ve 1 asist ile maçın en değerli oyuncusu oldu.

ERNAK SAVUNMADAN MEMNUN

Türk Telekom Başantrenörü Selçuk Ernak, birinci periyot haricinde 3 çeyrek boyunca yaptıkları savunmadan memnun olduğunu söyledi. Ernak, sadece 51 sayıya izin verdiklerini 2, 3 ve 4. periyotlarda akıllı oynayabildiklerini söyleyemem fakat 3 yabancıyla oynayan ve takıma ve bu kulübe sahip çıkan oyuncularla oynadıklarını ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER