Türk Telekom 7 Ocak'a kadar maç yapmayacak!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden başkent ekibi Türk Telekom 7 Ocak'a kadar parkeye çıkmayacak. Ankara ekibi bir haftalık aranın ardından ligin 15. haftasında deplasmanda Darüşşafaka ile karşılaşacak.

Türk Telekom 7 Ocak'a kadar maç yapmayacak!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve BTK EuroCup'ta mücadele eden Ankara ekibi Türk Telekom 7 Ocak'a kadar parkeye çıkmayacak.

BİR HAFTALIK ARA DARÜŞŞAFAKA DEPLASMANINDA BİTECEK

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında 7 Ocak Pazar saat 15.30'da bir haftalık aranın ardından deplasmanda da Darüşşafaka ile karşı karşıya gelecek. Ardından Türk Telekom yönünü Avrupa'ya çevirecek. Başkent ekibi BTK EuroCup'ın 14. hafta karşılaşmasında 10 Ocak Çarşamba saat 20.00'de İtalyan ekibi Dolomiti Energia Trento ile Ankara Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

TÜRK TELEKOM 2023'Ü MAĞLUBİYETLE KAPATTI

Son olarak dün akşam deplasmanda Beşiktaş Emlakjet ile karşılaşan başkent ekibi sahadan 77 - 66 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Türk Telekom, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı.

TÜRK TELEKOM BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Ankara ekibi Türk Telekom 2023 - 24 sezonunun yarısı tamamlanırken mücadele ettiği Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve BTK EuroCup'ta beklentilerin uzağında kaldı. Ankara ekibi Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 14 maçta 6 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile 11. sırada bulunuyor. Avrupa'da ise BTK EuroCup'ta 13 maçta 4 galibiyet ve 9 mağlubiyet aldı ve sonra birinci sırada 9. basamakta bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER