Türk Telekom 4 maç sonra EuroCup'ta kaybetti

BTK EuroCup'ın 17. haftasında Türk Telekom konuk ettiği Mincidelice JL Bourg'a 68 -64 mağlup oldu.

Türk Telekom 4 maç sonra EuroCup'ta kaybetti

BTK EuroCup'ta 17. hafta maçları tamamlandı. 5 maçın oynandığı haftada izleyiciler basketbola doydu. Ankara ekibi Türk Telekom kritik mücadelede B Grubu'nun zirvesinde yer alan Fransız ekibi Mincidelice JL Bourg ile karşı karşıya geldi.

Ankara Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye her iki takımda sert savunma yaparak başladı. İlk 5 dakika geride kaldığında skor tabelası savunmaların hakkını verir şekilde 8-5'lik Mincidelice JL Bourg üstünlüğünü gösterdi. Periyodun kalan kısmında boyalı alan ve pota altında etkili olan Fransız temsilcisi ilk periyodu Türk Telekom'un 7 sayı önünde 18-11 önde bitirdi.

İkinci periyotta etkili başlayan B Grubu lideri 2 dakika geride kalırken 5-0'lık seri yaptı. Kalan bölümde Türk Telekom karşılık vermeye çalışsa da etkili oyununu sürdüren Mincidelice JL Bourg, periyodu 21-13 ilk yarıyıda 39-24 önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.

Üçüncü periyotta basketbolseverler dengeli bir oyun izlesede Türk Telekom az da olsa fakrı eritti ve final periyoduna 57-46 Fransız ekibinin üstünlüğü ile gidildi.

Dördüncü periyoda iyi başlayan Telekom 2 dakika geride kalırken 7-2'lik skor yakaladı ve skoru 59-53'e getirerek farkı 6'ya düşürdü. Mücadelenin son bölümlerinde JL Bourg üstünlüğü bırakmasada Türk Telekom bitime 51 saniye kala skoru 64-64'e getirdi. Son anları nefes kesen mücadeleyi B Grubu'nun lideri 68-64 kazanmayı bildi.

TÜRK TELEKOM EUROCUP'TA 4 MAÇ SONRA KAYBETTİ

Türk Telekom, BTK EuroCup B Grubu'nda 4 maç aradan sonra Fransız ekibi Mincidelice JL Bourg'a mağlup oldu ve serisi sona erdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER