Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi mesaisi başlıyor

Bu sezon 3 Türk futbol takımının yer alacağı UEFA Avrupa Liginde yeni sezon heyecanı yarın oynanacak maçlarla başlayacak. İlk olarak temsilcimiz Galatasaray sahneye çıkacak. Perşembe günü ise Fenerbahçe ve Beşiktaş 3 puan için mücadele verecek.

Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi mesaisi başlıyor

Şampiyonlar ligindeki gibi yeni bir formata sahip olacak UEFA Avrupa Liginde takımlar 8 farklı kulüple mücadele verecek. İlk 8'de yer alan takımlar bir üst lige direkt olarak yükselecek. 9-24 arasındaki kulüpler ise kendi arasında Play-Off turu oynayacak.

PERDEYİ GALATASARAY AÇACAK

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bu sezon Türkiye'yi UEFA Avrupa Liginde temsil edecek. Takımlarımız öncelikli olarak ilk 8 içinde ye alıp üst tura yükselmek için sahaya çıkacak.

Sezonun ilk haftasında Çarşamba günü Galatasaray evinde Yunan ekibi PAOK ile karşılaşacak. 22:00'da başlayacak mücadele TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE PERŞEMBE GÜNÜNÜ BEKLEYECEK

Çarşamba günü Galatasaray'ın oynayacağı maçın ardından gözler kalan 2 Türk takımının maçına çevrilecek. İlk olarak Fenerbahçe evinde Union Saint-Gilloise ile mücadele edecek. Saat 22:00'de ise Beşiktaş Hollanda deplasmanında Ajax ile karşı karşıya gelecek. Her iki takımımızın maçı da şifresiz olarak TRT ekranlarından izleyiciler ile buluşacak. Takımlarımızın elde edeceği sonuçlar kendileri için önemli olduğu gibi ülke puanı açısından da büyük önem taşıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER