TSYD Ankara Kupasında son dakika gelişmesi! Maç ertelendi

TSYD Ankara Şubesince her yıl düzenlenen ‘TSYD Ankara Kupası’nın 56. organizasyonunun zorunlu olarak ertelendiği bildirildi. TSYD konuyla ilgili olarak bir son dakika açıklamasına yer verdi.

TSYD Ankara Kupasında son dakika gelişmesi! Maç ertelendi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından her yıl düzenlenen ‘TSYD Ankara Kupası’ merakla takip ediliyor. Gelenksel olarak düzenlenen ‘TSYD Ankara Kupası’nın 56. organizasyonu için geri sayım başlarken TSYD'den bir son dakika açıklaması geldi.

TSYD tarafından yapılan açıklamaya göre MKE Ankaragücü tarafından gelen talep doğrultusunda kupa maçının zorunlu olarak ertelendiği bildirildi.

GELENEKSEL KUPAYA ZORUNLU ERTELEME

TSYD, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''Daha önce yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda, kupa müsabakasının başkentin iki köklü kulübü; MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında, 15 Ekim Pazar günü saat 17.00’de Eryaman Stadı’nda oynanması kararlaştırılmıştı.'' denildi. Maçın erteleme kararının 'Zorunlu' olduğu belirtilirken MKE Ankaragücü kulübünde yaşanan teknik direktör değişiminin ardından milli maçlar için verilen arada yapılması yönünde ortak karara varılan kupa maçının sarı-lacivertli ekibin talebi üzerine ertelendiği duyuruldu.

furbol.jpg

MKE ANKARAGÜCÜ'NDEN AÇIKLAMA

MKE Ankaragücü Kulübü tarafından TSYD Ankara Şubesi’ne gönderilen resmi yazıda; “Teknik ekibimizin talebi üzerine, yönetim kurulu ile yapılan görüşmeler neticesinde, söz konusu müsabakaya katılamayacağımızı bilgilerinize iletiriz” ifadeleri yer aldı. Bu gelişmenin ardından kupa müsabakası ertelenmek zorunda kalırken kasım ayında bir kez daha verilecek milli maç arasında 2 kulübün kendi aralarında uzlaşı sağlayabilmesi durumunda geleneksel turnuvanın yapılacağı bildirildi. İlerleyen günlerde konuyla ilgili olarak açıklama yapılması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER