TSYD Ankara Ahmet Göksu Voleybol Turnuvası için geri sayım başladı

Erkek voleybolunda yeni sezonun başlamasına az bir zaman kaldı. Voleybol severler ise gözünü ligin dev takımlarının Ankara'da yapacağı hazırlık turnuvasına çevirdi.

TSYD Ankara Ahmet Göksu Voleybol Turnuvası için geri sayım başladı

Ankara diğer spor branşlarında olduğu gibi voleybolda da önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Futbolda her sene yapılan TSYD turnuvası ile adından söz ettiren Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi 4 büyük takımın yer alacağı bir voleybol turnuvası düzenleyecek.

TSYD Ankara Ahmet Göksu Voleybol Turnuvası için geri sayım başladı

MAÇ TAKVİMİ BELLİ OLDU

Galatasaray HDI Sigorta, Ziraat Bankkart, Halkbank ve Fenerbahçe Medicana'nın şampiyonluk için mücadeleceği bu turnuva 20-21 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Başkent Voleybol Salonunda gerçekleşecek olan Ahmet Göksu Voleybol Turnuvasındaki eşleşmeler ise şu şekilde oldu;

20 EYLÜL CUMA:

13.00 Halkbank-Galatasaray HDI Sigorta

16.00 Fenerbahçe Medicana-Ziraat Bankkart

21 EYLÜL CUMARTESİ:

13.00 Ziraat Bankkart-Galatasaray HDI Sigorta

16.00 Halkbank-Fenerbahçe Medicana

LİGLER EKİMDE BAŞLIYOR

Geçen sezonun ilk 4 sırasını alan takımların bu sene nasıl bir performansa sahip olacağı merakla bekleniyor. 2024-2025 Voleybol Efeler Ligi 6 Ekim günü oynanacak maçlar ile start verecek. Gözler özellikle geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ankara takımı Halkbank'ta olacak. Ligde 10. defa şampiyon olan Halkbank bir kez daha şampiyon olmak için parkeye çıkacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER