Trendyol Süper Lig yaz transfer sezonu sona eriyor

TFF açıkladı! 2023 - 2024 Trendyol Süper Lig yaz transfer sezonu ne zaman sona eriyor.

Trendyol Süper Lig yaz transfer sezonu sona eriyor

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper Lig Transfer sezonunun bitiş tarihi için artık son günlere girildi. 26 Haziran 2023'te başlayan Süper Lig yaz transfer dönemi ile yerli ve yabancı futbolcularını renklerine bağlayan kulüpler KAP'a transfer açıklamalarını yaparken, gözler de transfer sezonu bitiş tarihine çevrildi.

copy-of-ankara-tasarim-1.jpg

Trendyol Süper Lig transfer sezonu 2023-2024 sezonu ne zaman bitecek sorusu eylül ayı devam ederken öne çıkan konulardan oldu. Haziran ayında başlayan transfer dönemiyle, eksik kadrolarını doldurmak için Süper lig ekipleri Yoğun bir çalışmaya girdi. Kadrolarını dünya yıldızları ile güçlendiren kulüpler, transferin son günlerinde yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Fırsat transferi için bekleyen Süper Lig ekipleri için artık zaman daralıyor.26 Haziran 2023'te başlayan Süper Lig yaz transfer döneminin artık son iki gününe girilmiş bulunuluyor.

copy-of-ankara-tasarim-2.jpg

SÜPER LİG TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BİTECEK?

Türkiye Futbol Federasyonu, 2023-2024 futbol sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini açıkladı. Bu doğrultuda Türkiye'de yaz transfer dönemi 26 Haziran 2023'te başladı, 15 Eylül 2023 tarihinde sona erecek. Kış transfer dönemi için de açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu, Kış transfer döneminin 11 Ocak 2024'te başlayıp, 9 Şubat'ta biteceğini duyurdu.

SONRAKİ HABER