Trendyol 1. Lig'de Gençlerbirliği ve Keçiörengücü'nün bu hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği'nin Ümraniyespor ile oynayacağı maçta hakem Furkan Aksuoğlu, Ankara Keçiörengücü'nün Eyüpspor ile oynayacağı maçta ise hakem Yiğit Arslan düdük çalacak.

Trendyol 1. Lig'de Gençlerbirliği ve Keçiörengücü'nün bu hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nun Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında maçları yönetecek hakem atamlarını açıkladı. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıkalamada Ankara takımlarının maçlarında düdük çalacak hakemler de belli oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ VE KEÇİÖRENGÜCÜ İKİNCİ YARIYI İSTANBUL'DA AÇACAK

Trendyol 1. Lig'de ikinci yarı bugün oyananacak mücadelelerle başlayacak. Gençlerbirliği, ikinci yarının ilk maçında 18. hafta mücadelesinde 14 Ocak Pazar günü saat 19.00'da İstanbul ekibi Ümraniyespor ile karşı karşıya gelcek. Mücadelede hakem Furkana Aksuoğlu düdük çalacak. Aksuoğlu'nun yardımcılığını Hüsnü Emre Çelimli ve Mahmut Gülle yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Adem Cinek olacak.

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Ankara Keçiörengücü ise deplasmanda şampiyonluğa oynayan Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. 13 Ocak Cumartesi saat 19.00'da Eyüp Stadyumu'nda mücadelede hakem Yiğit Arslan düdük çalacak. Arslan'ın yardımcılıklarını Kemal Elmas ve Ömer Lütfü Aydın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alpaslan Şen olacak.

İKİ ANKARA TAKIMIDA İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

Gençlerbirliği, Tuzlaspor'a ve Ankara Keçiörengücü ise Bandırmaspor'a yenilmiş ve ligin ilk yarısını mağlubiyet ile tamamlamıştı. İki Ankara mağlubiyet ile kapattıkları ilk yarıyı galibiyet ile açmak istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER