Trendyol 1. Lig'de Başkent takımlarının 8. hafta sonunda puan durumu sıralaması belli oldu

Trendyol 1. Lig’de 8. haftanın karşılaşmaları tamamlandı ve Başkent temsilcilerinin lig sıralamaları da belli olmuş oldu.

Trendyol 1. Lig'de Başkent takımlarının 8. hafta sonunda puan durumu sıralaması belli oldu

Trendyol 1. Lig’de 8. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Bu hafta MKE Ankaragücü Adanaspor’u, Ankara Keçiörengücü de Pendikspor’u konuk ettiler. Gençlerbirliği ise deplasmanda Manisa FK ile karşı karşıya geldi. Ankara takımları bu hafta galibiyete ulaşamazken bu durum lig sıralamasında mevcut durumlarından biraz geriye düşmelerine neden oldu.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ 1 SIRA GERİLEDİ

Ankara Keçiörengücü bugün oynanan karşılaşmada Pensikspor ile 1-1 berabere kaldı. Haftayı 1 puan ile kapatan Başkent temsilcisi puanını 13’e yükseltti. Geçtiğimiz hafta lig sıralamasında 6. sırada yer alan Ankara Keçiörengücü 8. haftayı ise 1 sıra geriye düşerek 7. sırada tamamladı.

GENÇLERBİRLİĞİ İRTİFA KAYBETTİ!

Gençlerbirliği bu haftayı puansız kapatan tek Ankara takımı oldu. Geçtiğimiz hafta 11 puan ile 10. sırada olan Gençlerbirliği bu hafta aynı puan ile 12. sıraya geriledi. Son iki haftada Gençlerbirliği’nde büyük bir düşüş meydana geldi. Ligde 4. sırada bulunan Gençlerbirliği aldığı 2 mağlubiyet ile 12. sıraya kadar düştü.

SIRALAMASI YÜKSELEN TEK TAKIM MKE ANKARAGÜCÜ

MKE Ankaragücü’nde bir süredir işler yolunda gitmiyor. Başkent ekibi bu hafta ligin zayıf ekiplerinden olan Adanaspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Bu alınan 1 puan ile MKE Ankaragücü lig sıralamasında 15. sıradan 14. sıraya yükseldi. Bu hafta sıralaması yükselen tek takım olan MKE Ankaragücü’nün 10 puanı var.

Trendyol 1. Lig'de Başkent takımlarının 8. hafta sonunda puan durumu sıralaması belli oldu

Trendyol 1. Lig’de 9. hafta maçları milli aradan dolayı 18-21 Ekim tarihlerinde oynanacak. 18 Ekim’de Yeni Malatyaspor – MKE Ankaragücü, 19 Ekim’de Gençlerbirliği – Amed Sportif Faaliyetler, 21 Ekim’de Esenler Erokspor – Ankara Keçiörengücü karşılaşmaları ile lige devam edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER