Trendyol 1. Lig'de Ankara ekiplerinin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı!

Trendyol 1. Lig’de 7. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Ankara ekiplerinin bu bahta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Trendyol 1. Lig'de Ankara ekiplerinin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı!

Trendyol 1. Lig’de 7. hafta mücadeleleri için takımları hazırlıklarını yaparken hafta sonunda maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından maçları yönetecek olan hakemler açıklandı. TFF’nin resmi internet sitesi üzerinden maçlarda görevlendirilen hakem kadroları duyuruldu. Ankara’yı Trendyol 1. Lig’de temsil eden MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü’nün maçlarını yönetecek hakemler için görevlendirmeler yapıldı.

MKE ANKARAGÜCÜ MAÇININ HAKEM KADROSU BELLİ OLDU

MKE Ankaragücü bu hafta sonunda Cumartesi günü deplasmanda mücadele edecek. Bandırmaspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerinden Ayberk Demirbaş yönetecek. Maçın Yardımcı Hakemleri ise İzmir Bölgesi hakemlerinden Sezgin Çınar ve İstanbul Bölgesi hakemlerinden Şenol Bektaş olacak. Maçta 4. hakem olarak ise Aydın Bölgesi hakemlerinden Eren Özyemişcioğlu görev alacak.

BAŞKENT DERBİSİNİN HAKEM KADROSU!

Cumartesi günü Ankara’da Başkent derbisi oynanacak ve Gençlerbirliği ile Ankara Keçiörengücü karşı karşıya gelecek. Bu mücadele gücü yüksek olması beklenen karşılaşmayı Ankara Bölgesi hakemlerinden Alper Akarsu yönetecek. Karşılaşmanın Yardımcı Hakemleri ise Ankara Bölgesi hakemlerinden Seyfettin Ünal ile Yusuf Susuz olacak. Maçta 4. hakem olarak ise Ankara Bölgesi hakemlerinden Egemen Artun görev yapacak.

Başkent derbisi için MHK tarafından yapılan görevlendirmede dikkat çeken taraf ise hakemlerin tamamının Ankara Bölgesi hakemleri olması oldu. Sahada iki güzide Ankara ekibi kozlarını paylaşıp 3 puana ulaşmak için mücadele ederken karşılaşmayı da Ankara Bölgesi hakemleri yönetecek. Tam bir Ankara derbisi şeklinde oynanacak olan Gençlerbirliği – Ankara Keçiörengücü karşılaşması bugünden heyecanla beklenmeye başlandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER