Trendyol 1. Lig'de 7. haftanın sonunda Ankara takımlarının sıralamaları belli oldu!

Trendyol 1. Lig’de 7. hafta karşılaşmaları tamamlanınca puan durumunda lig sıralaması belli oldu. Ankara temsilcileri Ankara Keçiörengücü, Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü hangi sıralarda yer aldılar.

Trendyol 1. Lig'de 7. haftanın sonunda Ankara takımlarının sıralamaları belli oldu!

Trendyol 1. Lig’de 7 hafta karşılaşmaları tamamlandı ve ligde puan tablosu bu hafta için belli oldu. Puan tablosunda Ankara temsilcilerinin sıralamaları hem kendilerinin maçları hem de ligde diğer takımların maçları ile değişti. Ankara Keçiörengücü’nün üst sıralara doğru tırmanışı sürerken Gençlerbirliği ile MKE Ankaragücü lig sıralamasında gerilediler.

KEÇİÖRENGÜCÜ'NÜN LİDER İLE ARASINDA 1 PUAN KALDI

Ankara Keçirengücü haftaya başlarken 9 puanı bulunuyordu ve 8. sırada yer alıyordu. Gençlerbirliği karşısında kazanmayı bilen Ankara Keçiörengücü puanını 12’ye yükseltirken lig sıralamasında da 2 sıra daha çıkarak 6. sıraya yerleşti. Ankara Keçiörengücü ile lider İstanbulspor arasında ise sadece 1 puan bulunuyor.

GENÇLERBİRLİĞİ 10. SIRAYA GERİLEDİ

Gençlerbirliği ise aldığı Ankara Keçiörengücü mağlubiyeti ile lig sıralamasında geriledi. Kırmızı siyahlılar haftaya 4. sırada ve 11 puan ile giriş yapmışlardı. 7. hafta kapanınca Gençlerbirliği’Nin lig sıralaması 6 sıra düşerek 10. sıraya geriledi. Ancak Gençlerbirliği’nin puan dezavantajı pek bulunmuyor ve lig lideri İstanbulspor ile arasında 2 puan fark var.

MKE ANKARAGÜCÜ 15. SIRADA YER ALDI

MKE Ankaragücü için ise bu hafta alınan Bandırmaspor mağlubiyeti nedeniyle alt sıralara doğru hareketlenme oldu. Puan açısından MKE Ankaragücü’nün de çok fazla dezavantajı bulunmuyor. Haftaya 9 puan ile 9. sırada giren MKE Ankaragücü aldığı mağlubiyet ile 15. sıraya kadar geriledi. MKE Ankaragücü ile lig lideri arasında da sadece 4 puan fark bulunuyor.

Trendyol 1. Lig'de 7. haftanın sonunda Ankara takımlarının sıralamaları belli oldu!

ANKARA TAKIMLARININ 8. HAFTA PROGRAMI

Trendyol 1. Lig’in 8. haftasının maçları önümüzdeki hafta sonunda oynanacak. 5 Ekim Cumartesi günü MKE Ankaragücü saat 16:00’da sahasında Adanaspor’u konuk edecek. 6 Ekim Pazar günü saat 13:30’da oynanacak olan karşılaşmada ise Ankara Keçiörengücü sahasında Pendikspor’u konuk edecek. 6 Ekim Pazar günü saat 16:00’da ise Gençlerbirliği deplasmanda Manisa FK ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER