Trendyol 1. Lig Keçiörengücü Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Trendyol 1. Lig maçları yakından takip ediliyor. Keçiörengücü ile Bodrumspor'un karşılaşacağı açıklanırken maçın tarihi, yayın saati ve yayımlanacağı kanal merak ediliyor.

Trendyol 1. Lig Keçiörengücü Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye'de en çok takip edilen spor dalları arasında futbol bulunuyor. Futbol maçları yakından takip edilirken Trendyol 1'nci Lig maçları hakkında da sorgulamalar başladı. Trendyol 1'nci Lig'de karşı karşıya gelecekleri öğrenilen Keçiörengücü ile Bodrumspor'un yeşil sahada kozlarını paylaşacağı tarih merak ediliyor.

Trendyol 1'nde Lig'de heyecan devam ederken Keçiörengücü ile Bodrumspor karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri taraftarlar tarafından sorgulanıyor. Futbolseverler, ''Keçiörengücü - Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?'' sorularına yanıt arıyor.

KEÇİÖRENGÜCÜ - BODRUMSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol 1. Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Trendyol 1. Lig'in 11. hafta maçında Keçiörengücü ile Bodrumspor karşı karşıya gelecek. Keçiörengücü - Bodrumspor maçı 11 Kasım Cumartesi günü saat 13:30'da oynanacak. Keçiörengücü ile Bodrumspor'un karşı karşıya geleceği maç Ankara'da,Aktepe Stadyumu'nda oynanacak.

KEÇİÖRENGÜCÜ - BODRUMSPOR HANGİ KANAL'DA YAYINLANACAK?

Trendyol 1. Lig'in 11. hafta maçında Keçiörengücü ile Bodrumspor'un karşılaşacağı müsabaka, TRT Spor ekranında canlı olarak yayınlanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER