Trabzonspor yeni transferi Pepe'nin maliyetini açıkladı.

Karadenizli Spor Kulübü Trabzonspor, Fildişi Sahilli futbolcu Nicolas Pepe ile anlaştı. Anlaşmanın detayları paylaşılırken yıldız oyuncu Pepe' ninde maliyeti açıklandı.

Trabzonspor yeni transferi Pepe'nin maliyetini açıkladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, Arsenal'den transfer ettiği profesyonel futbolcu Nicolas Pepe ile 1 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Afrika futbol tarihinin bonservisine en çok ücret ödenen futbolcusu olan Nicolas Pepe ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Pepe, Trabzonspor’dan 1 sezon için 1.75 milyon Euro ücret alacak. Fildişili oyuncuya ayrıca 1.6 milyon Euro imza bedeli ödenecek.

Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcu Nicolas Pepe ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2023-2024 futbol sezonu için1.750.000 Euro garanti ücret ve1.600.000 Euro imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5’i oranında ödeme yapılacaktır.”

Bordo-mavili ekip yıldız futbolcuyu Türkiye’ye getirmişti.

Geçtiğimiz sezonu Nice’te kiralık olarak geçiren Pepe, 28 maçta 8 gol kaydetti.

SONRAKİ HABER