Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti! Avcı'ya büyük tepki!

Geçen sezonu aldığı olumsuz sonuçlara rağmen Avrupa kupalarına katılacak takımlar arasında tamamlayan kupa 2'ye erken havlu attı. Karadeniz ekibi Rapid Wien engelini aşamadı.

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti! Avcı'ya büyük tepki!

Trendyol Süper Ligi 3. sırada tamamlayan Trabzon temsilcisi UEFA Avrupa Ligi ön elemelerine katılmaya hak kazanmıştı. Temsilcimiz 2. Ön eleme turunda Ruzemberok ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini aldığı sonuçlarla kupa dışı bırakmıştı.

GOL DAHİ ATAMADILAR

Bordo mavili ekip UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turunda ise Avusturya ligi ekiplerinden Rapid Wien ile eşleşmişti. Evinde oynadığı ilk maçı 1-0 kaybeden Trabzonspor tur umutlarını rövanş maçına bırakmıştı.

Avrupa kupalarına katılmaya alışkın olan rakibi karşısında istediği sonucu burada da alamayan Trabzonspor rakibine 2-0 mağlup oldu. Rapid Wien'e galibiyeti getiren golleri 77. dakikada Matthias Seidl ve 87. dakikada Christoph Lang kaydetti.

Trabzonspor bu yenilgi ile birlikte toplamda 3-0'lık skorla UEFA Avrupa Liginden elenmiş oldu. Karadeniz ekibi yoluna 3. Avrupa kupası olan Konferans liginde mücadele edecek.

ABDULLAH AVCI ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU

Geçen sezonu üst üste aldığı başarısız skorlara rağmen puan avantajından dolayı üst sırada tamamlayan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya büyük tepki gösterilmişti. 2. defa geldiği takımın başında olumsuz sonuçların sorumlusu olarak gösterilen Avcı Rapid Wien mağlubiyeti ile birlikte yerden yere vurulmaya başlandı. Deneyimli teknik adamın bu sonucun ardından bir istifa kararı alıp almayacağı merak ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER