Trabzonspor Rapid Wien, Iberia Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Avrupa Türk takımlarımız bir kez daha sahneye çıkıyor. İkinci tur aşamasını başarı ile geçen iki takımımız aynı performansı üçüncü turda da göstermek için mücadele edecek.

Trabzonspor Rapid Wien, Iberia Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

Türkiye'nin UEFA Avrupa Ligi temsilcisi Trabzonspor 2. ön eleme turunda Ruzomberok ile karşı karşıya gelmişti. Her iki maç sonunda 3-0'lık bir skorla adını bir üst tura yazdıran Karadeniz temsilcisi 3. turda daha güçlü bir rakip olan Rapid Wien ile eşleşmişti.

Avusturya futbolunun önde gelen takımlarından olan Rapid Wien ile ilk maçı evinde oynayacak Trabzonspor bu durumu avantaj haline getirmek istiyor. Taraftarlarının gücünü arkasına alarak ilerlemek isteyen Trabzonspor Rapid Wien ile bu akşam saat 20:00'da karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadele A Spor'dan şifresiz bir şekilde ekranlara gelecek.

BAŞAKŞEHİR GRUPLARI İSTİYOR

Konferans Ligi ikinci turunda San Marino temsilcisi La Fiorita'ya her iki maçta toplam 10 gol atan Başakşehir moralli bir şekilde üst tura yükselmişti. Üçüncü turda Gürcistan temsilcisi Iberia ile deplasmanda karşılaşacak. İstanbul temsilcisi gruplara yükselme konusunda avantajı cebine koymak istiyor.

Başakşehir'in ülkemizde favori olarak görüldüğü bu mücadele ise saat 19:00'da TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Türkiye'nin bu sezon Avrupa'daki 5 takımının da grup aşamasına kalması büyük önem taşıyor. Takımlar bireysel olarak mücadele ettiği gibi ülke puanı içinde mücadele veriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER