Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Halil Umut Meler düdük çalacak

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi konuk edeceği mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Halil Umut Meler düdük çalacak

Trendyol Süper Lig'de 30. hafta dev bir maça sahne olacak. Karadeniz ekibi Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Papara Park Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma 16 Mart Pazar saat 20.30'da başlayacak. Zorlu mücadelede ise hakem Halil Umut Meler olacak. Meler'in yardımcı hakemliğini Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA YARA ALMAK İSTEMİYOR

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, zorlu Trabzonspor deplasmanında kazanarak haftayı hata yapmadan tamamlamak ve şampiyonluk iddiasını güçlü bir şekilde sürdürmeyi amaçlıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint - Gilloise ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe 3-0'ın vermiş olduğu skor avantajı ile bu mücadelede rotasyona giderek Trabzonspor karşısında as kadrosu ile sahada olmak istiyor.

AVRUPA İDDİASI OLAN TRABZONSPOR'UN HEDEFİ MUTLAK GALİBİYET

Trendyol Süper Lig'de 3. basamakta bulunan Trabzonspor ise hem Avrupa iddiası için hem de taraftarlarını mutluk etmek için zorlu rakibini mutlak mağlup etmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER