Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar kapsamında 2 Trabzonspor taraftarı tutuklandı

17 Mart günü Trabzon'da oynanan maçta sahaya giren Trabzonspor taraftarları ile Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıkmıştı. Halen konuşulan olayların ardından yürütülen soruşturma kapsamında 2 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar kapsamında 2 Trabzonspor taraftarı tutuklandı

Şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemeyen Fenerbahçe, Pazar günü Trabzonspor'a konuk olmuş, maç içinde ve sonrasında yaşanan olaylar gündem olmuştu.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Dünya'da ve ülkemizde en çok konuşulan olayların ardından Fenerbahçe 2 Nisan'da olağanüstü olarak toplanacaklarını ve ligden çekilme ihtimalinin değerlendirileceğini bildirmişti. Söz konusu olayın ardından ise adli makamlar soruşturma başlatmış ve çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Söz konusu gözaltıların ardından soruşturma kapsamında yeni gelişme yaşandı. Gözaltına alınan isimlerden sahaya giren ilk kişi ve korner direği ile Fenerbahçeli futbolculara saldıran kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay kapsamında emniyet birimlerinin yakaladığı 13 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti.

TRABZONSPOR BAŞKANI ERTUĞRUL DOĞAN'DAN TEPKİ

Taraftarların tutuklanması ile ilgili Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan bir açıklama yaptı. Durumu anlamlandıramadığını ifade eden Başkan Doğan “ Taraftarlarımızdan birinin tutuklandığını öğrendik. Merak ediyorum, Türkiye'nin neresinde, hangi şehrinde sahaya giren biri herhangi bir darp olayına girmediği halde tutuklanmıştır. Bunun neresinde adalet var?” şeklinde konuştu.

Yaşanan olaylar hakkında devam eden adli sürece dair yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Konu ile ilgili sportif anlamda takımlara nasıl bir ceza verileceği belirsizliğini koruyor.

SONRAKİ HABER