Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Trabzonspor Beşiktaş maçının tarihi ve saati belli oldu. 2 ezeli rakip kozlarını yeşil sahada paylaşacak. Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olacak?

Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig’in 5. Haftasında Trabzonspor Beşiktaş maçı oynanacak. Taraftarlar Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynanacağını merak ediyor. İşte Trabzonspor Beşiktaş maçı hakkında merak edilenler

Trabzonspor Beşiktaş maçı ile ilgili merak edilenler belli oldu. Aktarılan son habere göre karşılaşma 15 Eylül saat 20.00’de olacak.

Trabzonspor Beşiktaş maçı Papara Park Stadyumu’nda oynanacak. Maçın beIN Sports kanalından yayınlanacağı öğrenildi.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI

Süper Lig’in 5. Haftasında iki ezeli rakip yeşil sahada kozlarını paylaşacak. Trabzonspor ve Beşiktaş’tın karşılaşması için tarih 14 Eylül olarak açıklandı.

Ligde başarılı bir performans ile sezonu açan siyah beyazlı takım zorlu Trabzonspor deplasmanında 3 puanın peşine düşecek.

SON MAÇI BEŞİKTAŞ KAZANMIŞTI

Süper Lig’de şu ana kadar 9 puan toplayan Beşiktaş, 2’nciliği 9 puanla Galatasaray ile paylaşıyor. Trabzonspor ise 2 puanla 15’nci sırada yer alıyor. 2 takım son olarak 23 Mayıs 2024 tarihinde karşılaşmış, Beşiktaş maçı 3-2 almıştı.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Yapılan açıklamada Trabzonspor Beşiktaş maçı 15 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 2 takım 3 puanı almak için varını yoğunu ortaya koyacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER