Trabzonspor 33 yıllık özleme son vermenin peşinde

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor rakibini mağlup ederek 33 yılın ardından rakibini aynı sezon içerisinde içeride ve dışarıda yenmek istiyor.

Trabzonspor 33 yıllık özleme son vermenin peşinde

Trendyol Süper Lig'in 30. haftası dev maça sahne olacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Trabzonspor'un konuğu olacak. Trabzonspor, 17 Mart Pazar günü evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İlk maçta deplasmanda mağlup ettiği rakibini Papara Park'ta da yenerek 33 yıl sonra rakibine karşı hem deplasmanda hem evinde kazanmak isteyen bordo-mavililer, lig üçüncülüğünden dolayı da bu maçı oldukça önemsiyor.

TRABZONSPOR'DA 33 YIL ÖNCEKİ BAŞARIYI YENİDEN YAKALAMAK!

Trabzonspor 33 yıl sonra ezeli rakibi karşısında önemli bir işe imza atmak istiyor. Bordo - mavililer, bir sezon içinde hem deplasmanda hem evinde Fenerbahçe'yi son olarak 1990-91 sezonunda mağlup etmişti. Trabzosnpor o tarihten bu yana ezeli rakibi karşısında 2'de 2 yapamadı.

TRABZOSNPOR ÇIKIŞINI DA SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor konuk ettiği Vavacars Fatih Karagümrük karşısında gol olup yağmıştı. Bordo - mavililer rakibi Trezeguet, Nicolas Pepe, Umut Bozok ve Birsachi'nin attığı gollerle 5-1 mağlup etti ve 3 puanı cebine koydu. Karadeniz ekibi Fenerbahçe karşısında kazanarak üçüncülük koltuğundaki yeri sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER