Tolga Ciğerci yeniden Süper Lig'e Ankaragücü ile döndü!

MKE Ankaragücü, geçtiğimiz sezon takımda forma giyen ardından da ara transfer döneminde Alman ekibi Hertha BSC Berlin'e transfer olan Tolga Ciğerci'yi tekrardan renklerine bağladı.

Tolga Ciğerci yeniden Süper Lig'e Ankaragücü ile döndü!

Tolga Ciğerci yeniden Süper Lig'e Ankaragücü ile döndü!-Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü'nde yeni sezon için çalışmalar son sürat devam ederken taraftarlar da transfer gelişmelerini heyecanla takip ediyor.

Yeni sezon için şimdiye kadar Yıldırım Mert Çetin ve Efkan Bekiroğlu olmak üzere 8 transferi duyuran Ankara temsilcisinden bir kez daha taraftarı heyecanlandıracak bir paylaşım yaptı.

Aynı gün camiaya 2 transfer müjdesi veren Ankaragücü, Corendon Alanyaspor'dan Efkan Bekiroğlu transferinden sonra geçtiğimiz sezon takımda forma giyen ardından da ara transfer döneminde Alman ekibi Hertha BSC Berlin'e transfer olan Tolga Ciğerci'yi tekrardan renklerine bağladı.

Ankaragücü'nde geçtiğimiz sezona damga vuran deneyimli orta saha Başkent temsilcisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İki yıl daha Ankaragücü'nde top koşturacak orta saha camiaya da bir video mesaj gönderdi.

Paylaşımda camiaya seslenen Ciğerci, " Selamünaleyküm hayırdır biz geldik. Hepinizi gerçekten çok özledim, döndüğüm için çok mutluyum. İnşallah bu sezon da hep birlikte başarılı oluruz ve güzel bir sezon geçiririz inşallah görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkent temsilcisi, gün içerisinde Corendon Alanyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki deneyimli orta saha Efkan Bekiroğlu'nu da duyurmuştu.

Ayrıca gündeme dair açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise camianın oldukça merak ettiği transfer konusuna ilişkin, "Üç oyuncu var. Üçü de yerli. Birisi Ümit Milli Takım oyuncusu Cem Türkmen. Benim çok değer verdiğim ve inandığım oyunculardan biri. Ümit Milli Takım'ın en iyi oyuncusunu aldık. İnşallah bugün 2 oyuncu imza atacak. Üç oyuncunun yanı sıra bir kaleci ve bir kanat transferimiz olacak. Diack'ın satılması durumunda onun yerine de bir oyuncu bakacağız." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Ankaragücü'nün gündeminde yer alan isimlere de değinen Kafkas, "Felicio Milson'u çok tutmak istedik. Milson kendi istediği paranın üzerine çıkmamıza rağmen saçma sapan bir para istedi. Ben bu kulübün bir kuruşunu boşa harcatamam. Bu kulübün sadece teknik direktörü değilim ayrıca sıkı bir taraftarıyım. Dia Saba ile ilgilendik. Eşi ve çocuğu geldi ancak maalesef kendi kulübünde kalmaya karar verdi. Dimitris Pelkas'la ilgili teklifimiz var, süre istedi. Onu bekliyoruz. Aldığımız oyuncular var. Mert Çetin'i aldık, inandığımız ve güvendiğimiz transfer. Hayrullah Bilazer ve Riad Bajic'i aldık. Kulübü sevecek, formasına layık ve karakterli oyuncuları bir arada tutmaya çalışıyoruz. Elimizdeki mevcut kadroyu tuttuk. Kadronun istikrarı ve sürekliliğine inanıyorum. Ayrıca Giorgi Beridze takımda kalacak. Beridze ve Anastasios Chatzigiovanis bu sene performansını ikiye katlayacak." ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER