TFF ertelenen maçların tarihlerini açıkladı!

Geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan karar ile tüm liglerdeki maçların ertelenmesine karar verilmişti. Bu maçlar için yeni tarihler belli oldu.

TFF ertelenen maçların tarihlerini açıkladı!

Geçtiğimiz gün MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca, sinirlerine hakim olmayarak sahaya inip maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı. Yaşanan bu olayın ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından acil toplanma kararı alındı. Düzenlenen toplantıda tüm liglerdeki maçların süresiz ertelendiği ifade edilmişti. Bu maçlar için ise yeni tarihler açıklandı.

ERTELENEN MAÇLARIN TARİHİ AÇIKLANDI!

Konu hakkında yapılan yeni açıklamalarda yeni maç tarihleri şu şekilde verildi;

Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta maçları 9,10,11 Ocak 2024 tarihlerinde oynanacak. Trendyol 1. Lig'de ise 16. hafta müsabakaları 19, 20 ve 21 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bununla birlikte TFF 2. Lig'de 18. ile TFF 3. Lig'de 15. hafta ise 19-20 Aralık'ta oynanacak maçlarla sona erecek.

ZİRAAT KUPASI'NDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI!

Konuya ilişkin yapılan açıklamalarda Ziraat Türkiye Kupası'nda 9,10 ve 11 Ocak'ta oynanması planlanan 5. eleme turu müsabakaları ise 16,17 ve 18 Ocak 2024'te yapılacağı öğrenildi. Son olarak 20 Aralık Çarşamba günü oynanacağı ilan edilen Zonguldak Kömürspor-Bucaspor 1928 erteleme karşılaşması ise 28 Aralık'ta oynanacağı açıklandı.

SONRAKİ HABER