TFF Başkanı Hacıosmanoğlu açıkladı! Yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan seçilmesinin ardından kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun istifa açıklaması dikkati çekti.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu açıkladı! Yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda seçim gündeminin tamamlanmasının ardından teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Kazananın kendisinin değil Türk futbolu olduğunu dile getiren TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, “Allah başarılı olmayı nasip etsin. Federasyon seçimlerinde algı yönetmeye çalışan kraldan daha çok kralcılar var. Siz iradeli olursanız insanlar sizin iradenize saygı duyar.'' dedi.

“YARINDAN TEZİ YOK İSTİFALARINI MAKAMA SUNSUNLAR”

“Buradan federasyonun kurullarına çağrı yapıyorum. Biz oradaysak ona göre hareket edecekler ama etik olanı seçilen başkan ve yönetimin önünü açmak. Buradan kamuoyu adına talebim yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar” diyerek sözlerine devam eden TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, ''Bu kraldan çok kralcılar her zaman Türk futbolunu yönetmeye çalıştılar ama iyi iş olduğunda kendilerine yazdırdılar, kötü bir şey olduğunda Cumhurbaşkanımıza yazdırdılar. Biz Türk futbolunu, adaletli ve ahlaklı yöneteceğiz. İlk teşekkürümü Cumhurbaşkanımıza yapıyorum. Adaylar Cumhurbaşkanı baskısıyla çekiliyor dendi. Ben Cumhurbaşkanımız ile dost olmanın şerefini, gururunu taşıyorum. Bana söyleyen herkese de şunu söyledim; Sayın Cumhurbaşkanımız yarın iktidardan da düşse benim abim olarak her zaman yanımda olur.'' ifadelerine yer verdi.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu açıkladı! Yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar

Futbolun özelliklerini, kardeşliği, barışı sağlamak için yola çıktıklarını belirten TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, ''Yükümüz çok ağır. Ben buradan federasyonun kurullarına çağrı yapıyorum. Elbette at sahibine göre kişner. Biz oradaysak ona göre hareket edecekler ama etik olanı seçilen başkan ve yönetimin önünü açmak buradan kamuoyu adına talebim yarından tezi yok istifalarını makama sunsunlar.” dedi. Konuşmasına teşekkür ederek devam eden TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, yoğun bir çalışma temposuna başlayacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER