TFF 2024 2025 yaz transfer başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu mu, Süper Lig yaz transfer dönemi ne zaman?

Futbolseverler 2024 - 2025 yaz transfer dönemi hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. TFF tarafından takvimin açıklanması beklenirken Süper Lig yaz transfer dönemine dair merak edilenleri derledik.

TFF 2024 2025 yaz transfer başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu mu?

Futbolla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2024 - 2025 yaz transfer başlangıç ve bitiş tarihleri merak edilirken bir yandan da ''TFF 2024 2025 yaz transfer başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu mu, Süper Lig yaz transfer dönemi ne zaman?'' sorularına yanıt aranıyor.

Süper Lig'de sezonun sona ermesi ile birlikte yeni sezon öncesi takımların yapacağı transfer dönemi merakla takip ediliyor. Özellikle dört büyüklerin takımlarına katacakları yeni isimler büyük merak konusu olurken ''Süper Lig'de yaz transfer dönemi başladı mı, ne zaman başlayacak?'' sorusuna yanıt aranıyor.

SÜPER LİG YAZ TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından ülkemizi Avrupa Kupaları'nda temsil edecek takımlar ve sezona başlayacağı tarihler belli oldu. Bu kapsamda kulüpler yaz transfer döneminin başlamasının ardından transfer çalışmalarına hız verecek. Takımdan ayrılacak isimler ve takıma dahil olacak yeni oyuncuların isimleri belli olacak. Süper Lig 2024 - 2025 yaz transfer dönemi 24 Haziran tarihinde başlayacak ve 13 Eylül tarihinde sona erecek. 2024 - 2025 Süper Lig bu yıl 9 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak. Takvim futbolseverlerle paylaşılırken transferlerin 24 Haziran'da başlayacağı ifade edildi.

SONRAKİ HABER