TFF 2. Lig'de maç sonrası silahlı saldırı!

Dün oynanan Vanspor FK maçının ardından soyunma odasında silahlı saldırı gerçekleşti. Yönetim kurulu üyesi Tayfun Demir tarafından yapılan açıklamada darp edilen iki oyuncunun hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

TFF 2. Lig'de maç sonrası silahlı saldırı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Zonguldak Kömürspor'un yönetim kurulu üyesi Tayfun Demir, dün oynanan Vanspor FK maçı sonrasında soyunma odasında darp edilen iki oyuncularının hastaneye kaldırıldığını belirtti.

komurspor.jpg

Demir, yaptığı yazılı açıklamada talihsiz anları şöyle aktardı:

"Maç bitiminde Vanspor FK kulüp başkanı, korumaları ve birkaç yönetici, Zonguldak Kömürspor soyunma odasına girerek kalecimiz Egemen ve oyuncumuz Nuri Terliksiz'e önce küfür etmiş, sonrasında ise darbederek yaralamışlardır. Ambulansla hastaneye kaldırılan iki oyuncumuz tedavi altına alınmıştır. Saldırganların silahla tehditler savurduğu görülmüştür. Yaşanılan korku ve vahametin ne denli büyük olduğu buradan anlaşılmaktadır. Bizler, emeğin başkentinin şanlı kulübü olarak, olayları çıkaran kişi ve kişilerin tespit edilerek adli makamlarca derhal soruşturma başlatılmasını ve TFF'nin en kısa sürede açıklama yapmasını beklemekteyiz."

SONRAKİ HABER